Wie is Team NeXyiu Europe

Wie is Team NeXyiu Europe

Hoi, leuk dat je onze website komt bezoeken, wie zijn wij.
Wij zijn Dian, Corine en Annemarie, wij zijn sinds Maart 2021 gestart met NeXyiu en hier erg enthousiast over.
Toen wij startten, was 99% nog in het Italiaans en omdat wij het tof vinden om NeXyiu hier in Nederland/België op de kaart te zetten, merkten we al snel dat niet alleen wij, maar velen met ons tegen de taal aanliepen. Inmiddels is de website al in meerdere talen.
Nu hebben we een geweldige upline in Italië, die vloeiend Italiaans en Nederlands spreekt, maar zo eigenwijs als wij zijn, willen we niet altijd haar belasten en toch echt zelf alles voor elkaar hebben voor ons eigen team en zo is de Team NeXyiu Europe website geboren. Waarom heet het yessieonline vragen sommigen zich af.
Aangezien ik (Annemarie) al ruim 30 jaar websites maak en mijn dochter op dit moment haar hosting en domeinnaam niet gebruikt. We deze hebben genomen, omdat deze op de plank stof lag te happen en omdat er in een domeinnaam vanuit Nexyiu nooit hun naam mag staan.

Voor wie is deze website bedoeld, eigenlijk voor iedereen die meer wil weten over Nexyiu, maar ook voor iedereen die abonnee van Nexyiu is.

Hoe werkt het:

 • Gasten/bezoekers:
  kunnen alle openbare berichten over Nexyiu lezen.
  kunnen ons via whatsapp benaderen voor meer info.
  kunnen een aanvraag doen om een zoom presentatie aan te vragen.
 • Team NeXyiu members:
  Kunnen alle nieuws en extra opties over Nexyiu lezen.
  Alle extra team info, zoals linken naar zoom presentaties, nieuwtjes vanuit Nexyiu.
  (om aangesloten te worden voor deze groep, vragen we uw IDcode van Nexyiu.
  Je moet voor deze groep, zijn aangemeld onder 1 van onze team members)
 • NeXyiu members: ben je wel abonnee van NeXyiu, maar niet ingeschreven door 1 van onze team members, geen probleem ook dan kun je extra info en updates lezen op onze website.

  Waarom is niet alles toegankelijk voor iedereen: dit omdat wij veel tijd steken in het uitwerken en vertalen van documenten etc. en ook dat anders er teveel info op nieuwe mensen afkomt, die ze op dat moment nog niet nodig hebben.


  Geef een antwoord